Om Jämtlandsmat

Hjälp och information
Allmänt om produktsökning: Det finns några olika sätt att hitta produkterna du söker. Du kan enkelt söka direkt på leverantör eller produktkategori. Nyheter och aktuella kampanjprodukter kan sökas separat förutom att de presenteras i sina ordinarie avdelningar. I den detaljerade sökningen kan du dessutom söka på fritext och direkt på produktnamn.Allmänt om produktpresentation: Varje produkt presenteras i träfflistan med produktnamn, artikelnummer, leverantörsnamn samt pris och beställningsfunktion. Det finns även möjlighet att lägga till en produktbeskrivning. Själva produktnamnet är klickbart med en länk till fullinfopresentation. Här finns möjlighet att visa en illustrerande bild och en utökad produktbeskrivning. I fullinfoläget finns även en köpknapp.Allmänt om köp och orderhantering: Vid klickning på köpknappen läggs en enhet eller det antal du anger i kundvagnen. Du kan alltid tömma och förändra kundvagnen innan du gör själva beställningen i kassan.

Rubriken ”Produkter”: Här söker du upp produkter via varugrupper. Välj bland de presenterade varugrupperna och klicka dig fram till önskad produkt.

Rubriken ”Sökning”: Här finns den kompletta sökfunktionen för detaljerad och omfattande sökning. Här kan du precisera sökningen efter eget önskemål. Genom att använda funktionen fritext så kan du söka på ord och meningar som finns i inlagda i produkternas beskrivning.

Rubriken ”Leverantörer”: Under den här rubriken kan du söka direkt i en viss leverantörs sortiment. När du valt ut och klickat på en viss leverantör visas en kortfattad presentation. Klicka på knappen ”Produkter” för att komma direkt till leverantörens produktsortiment.

Rubrikerna ”Nyheter” och ”Kampanjer”: Under de här rubrikerna hittar du nya produkter och aktuella kampanjvaror. De här produkterna hittas även i det ordinarie sortimentet.

Rubriken ”Kontakt”: Här kan du kontakta oss exempelvis om det är någon produkt du saknar eller om det är något annat du vill göra oss uppmärksamma på. Vi har plats för fler leverantörer i portalen. Kontakta oss här om du är intresserad av att leverera via Jämtlandsmat.

Rubriken ”Om Jämtlandsmat”: Det är här du är nu. Här finns en kortfattade funktionsbeskrivningar, förklaring av orderhantering och köp- och leveransvillkor.

Rubriken ”Logga in/Logga ut”: Om du redan är registrerad användare så loggar du snabbt och enkelt in dig med hjälp av ditt användarnamn och lösen. Om du har glömt bort dina inloggningsuppgifter finns det en e-post funktion som löser problemet. Om du inte är registrerad ännu uppmanas du till detta och kan göra det där. Om du är inloggad så är rubriken ”Logga ut”.

Rubriken ”Registrering/Kunduppgifter”: För att beställa ur vårt produktsortiment måste du vara registrerad. Det går utmärkt att lägga produkter i kundvagnen. Det är först i kassan när du ska skicka beställningen som du uppmanas att logga in. Om du inte är registrerad kund så har du möjlighet att registrera dig. Om du är registrerad och inloggad så är rubriken ”Kunduppgifter” istället. Här kan du ändra dina kunduppgifter.

Rubriken ”Gå till kassan”: Via den här rubriken hamnar du direkt i kassan. Om du inte är inloggad eller registrerad så uppmanas du att göra detta. Innehållet i kundvagnen kan enkelt tömmas eller förändras.